Hír

DR.DÉZSI CSABA ANDRÁS 20 PONTOS PROGRAMJA

Bemutatta programját Dr.Dézsi Csaba András, a Fidesz-Kdnp polgármesterjelöltje.

Győr 2020 – 20 programpont Győr további fejlődéséért

A legfontosabb az, hogy az itt élőkkel közösen erősítsük és fejlesszük tovább Győrt. A városi közgyűlésben jelentős többségben a Fidesz–KDNP képviselői dolgoznak, szám szerint tizenöten. Ez a többség jelenti a garanciát arra, hogy minden városrész tovább tudjon fejlődni.

 1. Kommunikatív városvezetést tervezünk, folyamatosan egyeztetünk a társadalmi szervezetekkel, kamarákkal és egyesületekkel. Fontos döntéseinkhez rendszeresen kikérjük és figyelembe vesszük a győriek véleményét.
 2. Megújítjuk az autóbuszparkot, a győriek javaslatai alapján felülvizsgáljuk és stabilizáljuk a menetrendet. Sokrétű közlekedést képzelünk el, amelyben az egyéni és közösségi közlekedés, a gépjármű- és kerékpárforgalom megfelelően kapcsolódik egymáshoz.
 3. Új parkolóhelyeket hozunk létre a lakótelepeken, miközben megőrizzük a zöldfelületek és parkok nagyságát.
 4. Javítjuk a sürgősségi betegellátást, csökkentjük a várakozási időt. A kormánnyal és az országos mentőszolgálattal közösen új, korszerű mentőállomás létrehozását tervezzük a Modern Városok Program keretében.
 5. Terveinknek megfelelően megújítjuk és tisztává tesszük a szelektív hulladékgyűjtő helyeket.
 6. Élményfürdőt építünk a Modern Városok Program keretében kormányzati támogatással. Újjáélesztjük a klasszikus győri szabadstrandi fürdőéletet.
 7. Megkezdjük a Győri Nemzeti Színház és környezetének felújítását kormányzati forrásból a Modern Városok Program keretében.
 8. Elkezdjük egy új híd megvalósítását a Mosoni-Dunán. Az Ipar utca folytatásában belső tehermentesítő utat hozunk létre kormányzati forrásból a Modern Városok Program keretében. Szabadhegy városrész tehermentesítése érdekében a kormánynál kezdeményezzük a 82-es főút új bevezető szakaszának megépítést.
 9. Erősítjük a város szociális ellátórendszerét, tovább javítjuk az idős emberek életminőségét és kiemelt figyelmet fordítunk a sérültséggel élőkre.
 10. Segítjük a munkahelyek megőrzését és a gazdasági lehetőségek kiszélesítését Győrben. Támogatjuk a helyi vállalkozásokat.
 11. Folytatjuk a fásítási programot és bővítjük a zöldterületeket. A Püspökerdő továbbra is a város tüdeje marad! Fát ültetünk minden győri újszülöttnek.
 12. A kulturális életet továbbra is kiemelten támogatjuk, hangversenyterem építését is tervezzük kormányzati forrásból a Modern Városok Program keretében. A városi nagyrendezvényeket, fesztiválokat tovább fejlesztjük.
 13. Fontos célunk a tömegsportbázis kiszélesítése, a turizmus és a sportturizmus további fejlesztése.
 14. Folytatjuk a lakóutca- és járdaépítési programot, új kerékpárutakat építünk.
 15. Tovább erősítjük a város közbiztonságát.
 16. További játszótereket és sportpályákat újítunk fel.
 17. Folytatódik a napelempark bővítése, melynek második üteme következik.
 18. A kormánnyal közösen folytatjuk közintézmények, bölcsődék, óvodák, iskolák és rendelőintézetek, valamint a panelházak energetikai felújítását.
 19. Mindent megteszünk, hogy mielőbb megépüljön és bezáródjon a várost elkerülő körgyűrű.
 20. Minden városrészt tovább fejlesztünk a terület speciális adottságainak és az ott lakók igényeinek megfelelően, mert minden Győrben élő ember fontos számunkra!

Kérem, szavazzanak rám és támogassák Győr további fejlődését!

 

Bővebben: http://www.dezsicsabaandras.hu/blog/2020/01/03/gyor-2020-20-programpont-gyor-tovabbi-fejlodeseert/

Galéria