Hír

DR.DÉZSI CSABA ANDRÁS A POLGÁRMESTER-JELÖLTÜNK!

Dr.Dézsi Csaba András a Fidesz-Kdnp polgármester-jelöltje a 2020.január 26-i polgármester választáson! Kérem, hogy támogassa jelöltünket, akire a kampány kezdte óta gyűjtjük aktivistáinkkal a támogató aláírásokat személyesen Adyvárosban.

Rövid bemutatkozás:

Kedves Győriek!
Dr. Dézsi Csaba András vagyok, az Önök bizalmából 25 éve Nádorváros egyéni választott képviselőjeként tagja a győri közgyűlésnek. 1962-ben születtem Győrben, és azóta is itt élek. A győri kórház kardiológiai osztály vezetőjeként itt tapasztalhattam meg igazán azt az erőt, ami a győriek széles körű összefogásában rejlik. Munkatársaimmal 2005-ben létrehoztuk a Szívcentrumot. A szívkatéteres laboratóriumban eddig 22 ezer beavatkozást végeztünk el kollégáimmal. Ezt a munkát szülővárosom, Győr díszpolgári címmel ismerte el.
NEKEM GYŐR A SZÍVÜGYEM
Jól ismerem a várost és az itt élők problémáit! Az elmúlt negyed évszázadban Nádorváros önkormányzati képviselőjeként a városrész érdekeit képviseltem, szem előtt tartva az egész város töretlen fejlődését. Célom, hogy Győrre a jövőben is a tisztaság, a dinamikus építkezés, a biztonság, a tervezhetőség legyen jellemző. Orvosként különösen fontos számomra az, hogy egészséges, nyugodt, élhető és folyamatosan fejlődő környezetben élhessünk. Célom a jól működő egészségügy, az erős szociális háló korszerűsítése, ahol még a mostaninál is jobban törődnek az idősekkel és a fiatalok is egyre nagyobb számban találnak otthonra és egyre többen alapítanak családot.
GYŐR MAGYARORSZÁG MOTORJA, SZÁMOMRA PEDIG AZ ORSZÁG SZÍVE
Óriási érték, hogy a város követni tudta a gazdaság, a piac igényeit, változásait. Így vált a hazai járműipar fővárosává. Az Audi nemcsak a legkorszerűbb technikát, technológiát hozta el és honosította meg Győrött, de megteremtette, fellendítette a beszállítói ipart, a helyi kis- és középvállalkozásokat is. Mindez kedvező hatással volt a kereskedelmi, vendéglátóipari és egyéb szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokra.
Jelenleg új kihívások előtt állunk! Ehhez kell most összefognunk, nekünk, győrieknek!
A gazdaságnak hullámzó a természete, a város – a kormányzat jelentős támogatásával – képes lesz a most világszerte lassulóban lévő járműipar gyárait itt tartani, megteremti további fejlődésük lehetőségeit.
Ezzel együtt további új munkahelyek megteremtése elengedhetetlen városunk biztos jövője érdekében. Orvosként különösen fontos számomra a város és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház jó kapcsolatának kialakítása. Kiemelten a sürgősségi és akut beteg­ellátás minőségének segítése, amiben a Szívcentrum létrehozásával már bizonyítottam, hogy mindez nem lehetetlen. Emellett tovább kell segítenünk a háziorvosok munkáját. Orvosként is szívügyem Győr!
Fontosnak tartom, hogy minden korosztálynak biztosítsuk a lehetőséget a mozgásra, az egészséges életmódra, mindezek mellett pedig az élsportolók számára is megteremtsük a körülményeket ahhoz, hogy eredményesek legyenek, akikre minden győri polgár büszke lehet. Győrben a legmodernebb létesítmények állnak rendelkezésre a szabadidő- és versenysporthoz a futópályáktól az edzőparkokon át az Olimpiai Sportparkig, vagy az Aqua Sportközpontig. Több ezren mozognak rendszeresen vagy alkalomszerűen, a számtalan lehetőség között mindenki találhat kedvére valót.
Az utánpótlás-nevelő egyesületek tehetségei – akár ösztöndíj formájában – a jövőben minden támogatást megkapnak a várostól, hogy pályafutásuk sikeres legyen. Arra, hogy a tanulás és a sport jól megfér egymás mellett, a saját életutam és a Széchenyi István Egyetem sportolói­nak teljesítménye tökéletes példa.
SEGÍTENI FOGOK!
Orvosként rengeteg embernek tudtam segíteni, polgármesterként szeretnék minden győrinek! Megválasztásom esetén rendszeres konzultációra hívom önöket. Hiszek benne, hogy polgármesterként a közgyűlésben abszolút többséget adó frakcióban dolgozó képviselőtársaimmal egy biztos jövőképpel rendelkező, sikeres, élhető városért dolgozhatunk.
Győr legyen még zöldebb város, éljünk környezettudatosan. Tegyük még nagyobbá Győr zöldterületeit! A Püspökerdő továbbra is a város tüdeje marad, zöldövezeteink, parkjaink növekedése mellett jelentős szerepet szánunk a fásítási programunknak.
Sokrétű közlekedést képzelünk el, amelyben az egyéni és tömegközlekedés, a gépjármű- és kerékpárforgalom harmonikusan kapcsolódik egymáshoz. Ebben az önkormányzati ciklusban kiemelt célunk, hogy a városi buszközlekedést jobbá és környezetkímélőbbé tegyük.
Folytatjuk a városrészek rehabilitációját, az utcák megújítását. A közbiztonság és a szociális ellátás biztonsága továbbra is kiemelt célunk. Minden városrész problémájára, gondjaira figyelni fogok.
Ha valaki szívét rám bízza, rám bízhatja a lakókörnyezetét is. Ez a mi otthonunk, amiért mindannyiunknak tenni kell.
Kérem, hogy mindezekért támogasson szavazatával a 2020. január 26-i időközi polgármester-választáson. Nekünk Győr a közös szívügyünk!
Ez a mi otthonunk!

Galéria