Hír

FIDELITAS ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNYI ÜLÉS

A Fidelitas az egyik meghatározó szereplõje a magyar politikai életnek, hiszen tízezernél több tagja van, s a szervezet korábbi, illetve jelenlegi tagjai közül 17 országgyûlési képviselõ került ki, az önkormányzatokban pedig a közösség 130 tagja dolgozik képviselõként, illetve nagy számban polgármesterként, s ad új lendületet a településeknek. Radnóti Ákos önkormányzati képviselõként vázolta a gyõri közgyûlésben eddig lezajlottakat, illetve a jövõbeni terveket elõadásában, s biztatott minden fiatalt, hogy kapcsolódjon be a szervezet mûködésébe, hogy együtt dolgozhassanak a fiatalokért.

Varga Mihály hangsúlyozta: a kormány a jövõ érdekében változásokat hajt végre az egészségügy és az oktatás területén, s kész arra, hogy azokat a Fidelitas segítségét, együttmûködését igénybe véve indítsa el.

Pintér Sándor azt mondta: a fiataloknak jelentõs szerepet szán a kormány az önkormányzati területen, valamint a közrend, közbiztonság helyreállításában. A belügyminiszter hangsúlyozta: a fiataloknak politikai szerepet kell vállalniuk ahhoz, hogy a jövõ olyan legyen, amilyennek õk szeretnék. Hozzátette: a fiatalok új vérkeringést hoztak “a törvényhozás gyakorlatába”, figyelembe vették a javaslataikat, s számítanak rájuk a közrend, közbiztonság területén is.

Galéria