Hír

INGYENES RENDŐRSÉGI KERÉKPÁRJELÖLÉS ADYVÁROSBAN!

Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselőjének kezdeményezésére idén is lesz Adyvárosban ingyenes rendőrségi kerékpárjelölés a Barátság Parkban! Az eseményre a XV. ARRABONA FUTÓFESZTIVÁL és Őszi Sport- és Egészségnap keretében kerül sor 2019.október 5-én, szombaton a parknál, 11-14 óra között.

A regisztrálás során rendőrök egy adatlapot töltenek ki a megjelentek személyes adataival, amiket elektronikusan rögzítenek az országos nyilvántartó rendszerbe. A regisztrált kétkerekűekről fotót is készítenek, majd az adatok felvételét követően a kerékpárokat egy speciális, eltávolíthatatlan jelölő anyaggal és egyedileg azonosítható számsorral látják el, így jóval kisebb az esélye, hogy eltulajdonítsák vagy ha mégis bekövetkezne, könnyen beazonosítható lehet.

A kerékpárok jelölése és regisztrációja, az önkormányzati támogatásnak köszönhetően, a győri kerékpár-tulajdonosok számára ingyenes. A jelölést megelőzően a kerékpár tulajdonjogát a tulajdonosnak hitelt érdemlően a személyes adatokkal együtt igazolnia kell.

Galéria