Hír

SZABOLCSKA U.-SPORT U.-TÉGLAVETŐ U. JÁRDAFELÚJÍTÁSOK!

Járda akadálymentesítésre és felújításra került sor a Szabolcska utcában, a Tánc-, és Képzőművészeti Iskola előtti járdaszakaszon 75 méter hosszban, teljes szélességében -mondta el Radnóti Ákos alpolgármester a körzet önkormányzati képviselője.

Ezzel a munkával egyidejűleg sor került a Sport és Szabolcska utcák csomópontjában lévő járdák akadálymentesítésére is. Radnóti Ákos elmondta, hogy korábban már a Szigethy A.út felőli résznél megoldották az akadálymentesítést, most az utca túlsó végén került erre sor.

Ezenkívül a Sport utca Téglavető út felőli szakaszán sor került 4 db víznyelő beépítésre, ezzel megoldva az állandó vízelvezetési problémákat, s mellyel kapcsolatban korábban több lakossági bejelentés is volt. A munkák közel 15 millió forint értékben valósultak meg az Útkezelő Szervezet beruházásában.

A képviselő hozzátette, hogy a Szabolcska utcában korábban már felújították a teljes közvilágítást, itt a hiányzó szakaszon a Sport utca ezen részén is lesz egy új közvilágítási oszlop, illetve a szomszédos Körkemence utcában is kettő új, ahol ráadásul nemsokára újabb parkolóhelyek is átadásra kerülnek.

 
 

Galéria